• slide1
  • slide2
  • slide3
  • slide4
  • slide5

Velkommen til NKF-N

NKF-N er den norske seksjonen av Nordisk Konservatorforbund.

Finn oss under menypunktet til høyre; "Styret og verv".

Lurer du på hva som skjer i NKF-N? Sjekk ut "Dette skjer", i menyen til høyre. Følg med i kalenderen!  Leter du etter en konservator, bruk "Finn en konservator" øverst.

NKF-N har en egen webredaksjon som jobber med sidene. Har du spennende innhold som kan være aktuelt for disse sidene, send det gjerne inn til oss!  Medlemmer av NKF-N har også muligheten til å logge seg inn på medlemssidene, som gir tilgang til intern informasjon og flere muligheter til å bidra til hjemmesiden.

Norske Konserves 1-2014

er nå ute!

 

NKF XX Kongress - Call for papers

 

MT Colour 150dpi

 

Dear Conservators and other Preservers of Cultural Heritage

The Nordic Association of Conservators Finnish section has the honour to invite you to the NKF XX Congress in Helsinki, Finland on 21-23 October 2015.

Tilbakeblikk på NKFs XIX kongress

I år ble Nordisk konservatorforbunds 19. internasjonale kongress arrangert av den norske seksjonen i Oslo konserthus 15. – 17. oktober. Temaet var ”Planlagt flytting: Prosesser og konsekvenser for samlinger, gjenstander og samfunn”.

Problemer med innloggingen?

Er du medlem i NKF-N, ta kontakt her for brukerstøtte!

 

Kommende aktiviteter

where can i buy non prescription colored contacts cialis zonder erectiestoornis drugs in latin america ritalin zonder diagnose drugs used for anxiety comprar kamagra en andorra