Velkommen til NKF-N 

NKF-N er den norske seksjonen av Nordisk Konservatorforbund.
En konservator arbeider aktivt eller forebyggende for å bevare og beskytte kulturminner med spesialkunnskaper innenfor materialers kjemiske og fysiske nedbrytningsmønstre. Flere av konservatorene tilknyttet NKF-N tilbyr ulike tjenester. Leter du etter en konservator? Ved å bruke funksjonen "Finn en konservator" kan du finne en konservator som passer dine behov.
Medlemmer av NKF-N har også mulighet til å logge seg inn på medlemssidene, som gir tilgang til intern informasjon.
 

Nytt blod til web-redaksjonen

Kjære medlemmer (i alle kategorier).

Web-redaksjonen befinner seg nå i en periode med forandring, både for nettsidens design og av redaksjonens medlemmer.

Vi ønsker derfor nytt blod og friske stemmer.

Det kreves ingen forkunnskap i koding, men gjerne et ønske om delta i å forme og drive nkf-ns digtale formidlingsplattform.
Vi møtes én gang i måneden etter jobb, og sitter og jobber sammen i 2-3 timer.
Særlig for deg som nytt medlem i nkf-n kan dette brukes til raskt å bli kjent med forbundet og knytte nye kontakter i miljøet.

Så hvis du har lyst til å bidra, eller har spørsmål om hva vi gjør, send en mail til:

Mari     mari.sorgulen(at)gmail.com
Einar   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller
webben(at)nkf-n.no 

Eller bruk kontaktskjemaet vårt som du finner her!

Hilsen Mari og Einar i Webredaksjonen NKF-N

 

  • Treff: 42

Internasjonal konferanse om integrert skadedyrkontroll (IPM)

Internationell konferens om samordnad skadedjurskontroll

Integrated Pest Management for Cultural Heritage (IPM 2019) är en internationell konferens om samordnad skadedjurskontroll som äger rum i Stockholm 21–23 maj 2019.

Konferensen anordnas av Riksantikvarieämbetet i partnerskap med Nationalmuseum, Naturhistoriska riksmuseet, Riksarkivet och skadedjursgruppen PRE-MAL.

Konferensen hålls på engelska.

For mer informasjon, se konferansens hjemmeside

 

  • Treff: 526

Utedag i Skullerud vinteranlegg 5. mars 2019

Kjære konserveringsfolk,

Vi i regionallaget for Oslo og Østlandet ønsker å invitere til en utedag tirsdag 5 mars kl.17:00 - 20:00. Nå smelter dessverre snøen raskt så vi sikrer oss nok snø ved å dra til Skullerud vinteranlegg. Her er det mulig å gå en skitur i anlegget, ake eller bare en god prat. Er været bra fyrer vi opp bålpannen, vi gir beskjed om dette på forhånd slik at folk kan ta med seg mat om de vil grille. Vi lager da pinnebrøddeig så kan de som vil ta med egne pølser eller liknende. Hvis det er dårlig vær kan vi gå inn å varme oss på skistua som har åpen kafe med langåpent denne dagen. Der man kan kjøpe varmt å drikke og mat og låne toalett. For botanikeren finnes plantasjen rett ved som man kan shoppe litt på etterpå. Vi tenker folk må gjerne ta med barn, kjæreste, hund, eller bestemor, dette skal være en sosial kosetur!?

Les mer: Utedag i Skullerud vinteranlegg 5. mars 2019

  • Treff: 102

UiO`s sommerskole i konservering

Sommerskolen 2017

Konserveringsstudiet ved Universitetet i Oslo holder sitt femte internasjonale sommerskole i konservering av teaterkulisser fra 6. til 18.august. Les elevenes blogg her

 

 

  • Treff: 1380
  • 1
  • 2