Skip to main content

Hench Joanna

Oslo Konserveringsatelier, Org.nr. NO 992 903 031 MVA

Skulpturkonservator Joanna Hench utfører konserverings- og restaureringsoppdrag for private kunder, offentlige institusjoner og museer i hele Norge. Hun har en bakgrunn fra kunstfag, bygningsbevaring og geologi, og tok sin konservatorutdanning ved Konservatorskolen i København. Joanna har sin spesialisering innen konservering av skulptur og monumentalkunst, inklusive maleri på mur. 

Joanna arbeider med både enkeltverk og større skulptursamlinger både ute og innendørs. Hun har ansvaret for tilstandsregistrering og behandling av kunstverkene i skulpturparkene på Tjuvholmen, Løren og Ekeberg i Oslo. I tillegg driver hun rådgivende virksomhet i kommuners arbeid med deres utendørssamling av skulpturer og monumenter, samt kursing av ansatte innen vedlikehold. I tillegg til å ha erfaring med skulpturer i metall, stein, betong og gips, har Joanna utført vedlikehold på freskene i Oslo rådhus og vært prosjektleder og utfører av tilstandsregistrering og konservering av freskene på Sjømannsskolen i Oslo. Ut over disse store monumentalmaleriene har hun behandlet flere innendørs og utendørs veggmalerier og takmalerier på Østlandet.

Ta kontakt med Joanna for alt som har å gjøre med skulptur, veggbaserte malerier og veggdekor, arkeologisk materiale, kulturhistorisk materiale, metall, keramikk, stein, betong, gips, forgylte overflater, mosaikk, plast og moderne materialer, forebyggende konservering, tilstandsregistrering, vedlikeholdsplaner og kurs i drift av utendørskunst for bl.a. driftspersonale og eiere/innkjøpere.

Kontakt konservatoren her.

Adresse

  • Fioveien 55
  • 1352
  • Kolsås

Kontakt

  • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Telefon: 959 74 363

Spisskompetanse

    Monumentalkunst, Skulptur, Murmaleri

Nettside

Oppdrag i hele landet

Ja

Rådgivning

Ja

Oppdrag

Ja